keskiviikko 13. elokuuta 2014

second day @school

No tänään ei ollut ainakaan mukavampi päivä. Eka tunti alkoi kahdeksalta, viimeinen loppu vähän vaille puol kymmenen. How fun is that? Välissä oli onneksi ravitsevia ruokia, joten ei hätää. Onneks mulla on ruisleipää ja protskupatukoita!
Tänään opeteltiin ööööö en tiedä ees mitä. Jotain niin turhaa. Onneks meillä oli edelleen se kiva opettaja :)
Illalla poliisi tuli puhumaan mitä täällä saa tehdä ja mitä ei. No, ei kauheesti yllättänyt. Vimpaks vielä jotain Red Crossin heppuja tuli puhumaan ajamisesta. Turhaa. Hoh.
Täytyy kai nukkumaan mennä...

HUOMENNA NYKIIN, mutta ei tourille! Hoidettiin Santran (toinen suomalainen auppari) kanssa asia sillai, että mennään bussissa sinne ja sit viis tuntia vapaata hengailua siellä :) Ehkä ne "pakolliset nähtävyydet" näkee paremmin ihan omilla toureilla, menemällä erikseen katsomaan vaikka vapauden patsasta. Tää tour olis siis kaks ja puol tuntia bussissa istumista, ikkunoista rakennusten ihailemista. No thanks!

YLIHUOMENNA perheisiin! Jes! Pääsee pois täältä!!! Mä siis matkaan Bostoniin häihin suoraan täältä. Ihan kivaa. Oon puhunu perheen vanhan aupparin kanssa viimepäivinä paljon, ja hän on kertonut perheestä tosi paljon hyvää, joten odotan innolla! Ja tää vanha auppari on Saksasta :)

7 kommenttia:

  1. Noin negatiivisel asenteel ei osaakaan iloita mistään tai arvostaa mitää.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa oikeesti tutustuu kulttuurishokkiin syvällisesti, kirjotukset on ku malliesimerkist. Mäki oon ollu aupparina ja kaik suju hyvin ku osaa arvostaa ja ymmärtää erilaisuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totaaa... Jos sä tuntisit mut, ni tietäisit et mun asenne ei oo negatiivinen yleisesti. Mä tiedän, et tää helpottaa perjantaina, ku mennään perheisiin. Täällä koululla vaan asiat on aika kamalasti (jonka myös jenkkiopettajat sanovat suoraan).

      Poista
  3. Vuoden Nykis asuneena suosittelen tota kiertoajeluu ni saat ees vähä kuvaa Nykist. Ensikertalaisena jos lähet vapauden patsaal ni petyt etkä näe Nykistä mitää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hä? :D en anyway mee nyt siihen kiertoajeluun, koska mä voin mennä sellaiselle myöhemmin jos välttämättä haluan.

      Poista
  4. mennään sitten sinne kiertoajelulle kun mekin ollaan siellä;) ps. täytyyhän niiden kertoa ne kaikki turhatkin asiat koska kaikki ei ole perehtynyt ehkä niin hyvin asioihin kuin sä. Jaksamista koska pianhan oot jo perheessä. hauskaa Nyki päivää.

    VastaaPoista