perjantai 15. elokuuta 2014

last day @school & meeting family


Tänään matkustettiin host perheisiin. Lähdettiin aamulla varmaan vähän yhdeksän jälkeen koululta busseilla. Osa matkusti lentokentille ja osa suoraan perheisiin. 
Menin siis Bostoniin menevään bussiin, koska häät. Matka kesti jotain kuus tuntia ja pysähdyttiin matkan puolivälissä jossain huoltsikkakompleksissa, jossa oli Dunkin' Donuts, mäkkäri, subi ja huoltoaseman pieni kauppa. Sattumalta ei kovin paljoa tehnyt mitään näitä mieli… Otin subilta kanasalaatin kaikilla hyvillä täytteillä ja hain huoltsikalta jonkun siemenpatukan sekä tuorepuristettua appelsiinimehua. Tää on tosi hassua, kun rahalla saa niin paljon enemmän. Mun salaatti makso $6.50, eli ei mitään! Tosi omituista, kun ei oo tottunu saamaan mitään alle 10€ yhtään mistään. 
Bostonissa mua vastassa ei ollu hostit, vaan äitin hyvä ystävä ja hänen lapsi. He oli kysynyt multa etukäteen, että käykö tämä. Ei tullut siis yllätyksenä :D Tämä sen takia, että häiden itse vihkitilaisuus oli samaan aikaan mun haun kanssa, ja sanoin et tottakai heidän täytyy mennä sinne. Mitä se mua sitäpaitsi haittaa, kuka mut hakee?! He sitten heitti mut häihin, jossa näin perheen...

AWESOME!!! Oon in love. Siis perhe on niin paljon enemmän ku mitä odotin. Vanhin poika (7v) alkoi heti jutskaamaan ja sillä on ihan sairas huumorintaju :) Vanhemmat... niin ihania ja kauniita ja kaikkea, voi että. ISI! Host dad on ihan samanlainen ku sä <3

Oltiin häissä, siellä oli superhauskaa ja oli tosi cool nähdä jenkkihäät. Nää oli pienet häät (joku 150 henkilöö), mut silti. Siis tunnelma oli ihan eri ku Suomessa. Oli tosi rentoa, kaikki, siis KAIKKI tanssi ja laulo, ihan sairaaaan siistiä!!! Daddyl ja vanhimmal on niin jäätävät muuvit etten ehkä kestä. Ja vanhin jo kysy multa et lähdenkö JO vuoden päästä, ettenkö jää pidemmäksi aikaa :') Olin niin poikki et annoin itestäni aika hiljaisen kuvan, mut ehkä se huomenna saa vähän muutosta.

Lähdetään hotellilta Phillyyn joskus aamupäivästä, koska ollaan autolla ja matka kestääää! Kysyin hd et kauanko matka on, ni kysys "Keskiarvoihmisiltä vai meiltä?" :D Joo, no vastaus oli kuitenkin et tänne he tuli 9h :D Eli pitkä päivä huomenna tulossa... Eipä haittaa, sit ehkä saa yhden päivän vähän levätä.


3 kommenttia: